Termeni și condiții de utilizare

Directive generale

Site-ul web ”astrolaur.ro” împreună cu serviciul educațional școala de astrologie ”Astrolaur” sunt dezvoltate și întreținute de Matei ”Laurențiu”. Accesul și utilizarea Serviciului sunt supuse următoarelor Condiții de utilizare („termeni și condiții”). Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a Serviciului, declarați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți legat de acești termeni și condiții, inclusiv orice modificări viitoare. Laurențiu poate modifica acești termeni și condiții. Dacă face acest lucru, o notificare va apărea pe site timp de 7 zile de la publicarea modificărilor. Orice modificare a acestor Termeni și Condiții va intra în vigoare de îndată ce accesezi site-ul după astfel de modificări sau, în lipsa viziteo tale, după 7 zile de la modificare. Dacă nu sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții, atunci nu este cazul să accesați acest site sau să folosiți Astrolaur.

ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII URMĂRESC INFORMAREA UTILIZATORULUI ASUPRA DREPTURILOR ȘI A OBLIGAȚIILOR PE CARE ATÂT EL, CÂT ȘI LAURENȚIU LE ARE. RAȚIUNEA LOR FIIND ASIGURAREA BUNEI ÎNȚELEGERI ÎNTRE NOI TOȚI, PENTRU UN STUDIU PLĂCUT ȘI EFICIENT AL ASTROLOGIEI.


Statutul online al site-ului web

Astrolaur.ro se poate confrunta cu momente de funcționare defectuasă sau chiar cădere asupra cărora Laurențiu nu are control, dar va urmări să-l repună online și funcțional într-un timp cât mai scurt.
Laurențiu poate programa momente de mentenanță asupra unor fragmente sau asupra întregului site, timp în care astrolaur.ro poate funcționa parțial sau deloc. Utilizatorii vor fi informați din timp printr-o notificare despre natura și durata lucrărilor.
Laurențiu poate oricând să modifice sau să închidă pe o perioadă definită sau nedefinită, și poate decide o inchidere definitivă a site-ului împreună cu scoala astrolaur.


Statutul social al scolii Astrolaur

Scoala de astrologie Astrolaur este o unitate nonformală de studiu, virtuală și găzduită pe site-ul web astrolaur.ro.
Deși urmează cele mai sigure practici și speculează cât mai puțin, Laurențiu nu-și asumă nici o răspundere pentru eventualele eșecuri și pierderi din partea utilizatorului sau daune produse ca urmare a aplicării informațiilor publicate pe site. Oricum astrologia este o metaștiință și nu este complet standardizată.
Învățați cu mintea deschisă, dar și cu discernământ.


Înregistrarea și conținutul personal

Atât în timpul înregistrării cât și după, utilizatorul introduce date în site. El este unicul responsabil pentru natura acestui conținut și se angajează ca informatiile trimise către server să fie corecte și actualizate dacă este necesar.
Unele din aceste informații sunt publice. În acest caz utilizatorul este de acord să nu publice conținut abuziv, amenințător, harțuitor, răutăcios, obscen, ofensiv, publicitar, etc. Este de acord în schimb să-i respecte pe ceilalti, să nu facă lucruri care l-ar deranja dacă alții le-ar face și să retragă sau să îmbunătățească date pe care Laurențiu le declară în mod arbirar ca fiind nepotrivite. Laurențiu poate oricând să editeze acest conținut fără acordul utilizatorului.


Închiderea contului

Laurențiu își rezervă dreptul de a închide contul utilizatorilor care încalcă una sau mai multe condiții expuse în acest document. Poate face aceasta cu sau fără o înștiințare prealabilă, pe o perioadă definită sau nedeterminată. În orice caz, utilizatorul nu are dreptul de a-și face alt cont pentru a continua studiul în scoala Astrolaur. Recuperarea contului se poate face printr-un e-mail trimis către Laurențiu.
Utilizatorul își poate închide oricând contul din Astrolaur urmând pașii specifici din profilul personal. Contul său va rămâne totuși latent pentru încă o lună, după care acesta va fi sters definitiv împreună cu datele sale personale, exceptând conținutul său public.


Drepturile de autor

Conținutul acestui site și a scolii Astrolaur este structurat într-un mod original, este proprietatea intelectuală a lui Laurențiu și este interzisă copierea, reproducerea, republicarea lui sub orice formă sau repostarea lui în alte locații fără a face referire la sursa Astrolaur sau fără aprobarea explicită a lui Laurențiu.

Datele personale

În cadrul școlii Astrolaur se salvează date cu caracter personal ale utilizatorilor. Acest subiect are pagina GDPR dedicată. Încurajăm utilizatorii să o citească deoarece înregistrarea și studiul în Astrolaur implică acordul cu privire la termeni expuși acolo.